Assalamualaikum, Salam Sejahtera.


Mungkin anda dah biasa dengar lagu ini di youtube. Dah ramai yang minta saya buat instrumental ni..memandangkan hari ini Perak cuti, jadi saya luangkan sedikit masa untuk buat instrumental ini. Enjoy!



  *Kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan instrumental ini, boleh request dengan cara menghantar e-mail ke alamat berikut: orynx_010@yahoo.com

*Bantu saya dengan klik mana-mana advert nuffnang. Berbanyak terima kasih!

42 Responses so far.

  1. lyn says:

    mcmne nak download!

  2. Sila hantar request pada email saya orynx_010@yahoo.com

  3. saya nak link lagu ni !

  4. Assalamualaikum,
    camane sy nk download lagu ni ye..?
    plz help me..
    tqvm

  5. Request pada email saya. Terima kasih :)

  6. minat ....da email td...kalau x dpt email ke saadchel@yahoo.com..tq

  7. tengok kt sini ye smua.. abg nih dh letk kt sini http://www.youtube.com/watch?v=9sxHcDRVf4s

  8. Nadziela, kat youtube audio tak penuh..channel youtube saya sekarang lebih kepada promo clip..thanks for subscribing!

  9. saya nak lagu ny..secepat mungkin tw...tqvm hantar at abuubaidah1996@yahoo.com

  10. kalau sy request malam ni, agak2 bila boleh dapat?

  11. slm ...bole minta tak lagu ni? roseroja247@gmail.com

  12. slm..leh minta tak lagu ni?

  13. zai says:

    slm.blh x email kat saya?akmaliza79@gmail.com.

  14. asal x nk ltak link 4 download jer,,,kn snang,,,hishh

  15. Nak letak link atau tak, itu hak saya..sila baca semua documentation dalam blog ini sebelum anda komen begitu..terima kasih :)

  16. saya da emel kpd cikgu..mekasehhh..

  17. saya nak please...pelapis_0105@yahoo.co.uk

  18. Saya dah emailkan pada semua. SELAMAT MENYAMBUT HARI GURU!

  19. nak mintak juga lagu ni boleh tak?ijatnuar87@gmail.com

  20. tolong cikgu... saya dah email request... terima kasih atas jasamu... selamat hari guru

  21. da hantar email . hope for a reply soon

  22. tak terlambat lagi kan? nak juga lah instrumental nie . shuhadasani@ymail.com

  23. salam..mohon lagu ni..(minus one)...emel to doubleonedoublethree@yahoo.com..terima kasih

  24. salam..mohon juga lagu ni..emel to kie_mujahid84@yahoo.com

  25. Salam.. saya nak request juga lagu ni. Boleh ke email ke helmihussaini@gmail.com. tq bebanyak...

  26. Salam boleh email kpd saya tak?

    erhanjumatil@gmail.com

  27. salam....saya dah request lagu tu

  28. Kalau bapak tidak keberatan saya juga minta tolong di kirimkan ke email saya, tyaswulan@gmail.com terima kasih ya pa :)

  29. Assalammualaikum . saya nak sangat guna audio nhe . boleh email kat sy x? sy sgt2 memerlukan lagu nhe sbb nak gna msa hari guru . ^-^

    nurulasfarinah@yahoo.com.my

  30. sy nak skor n not lagu nie cikgu.

  31. Maaf, saya tak ada buat bentuk skor :)

  32. salam..
    sy ade request utk lagu ni by email..tabandalt
    tq...

  33. mohon guna lagu ni yg post kt youtube tu cikgu :-)

  34. Cikgu saya dah request by email

Leave a Reply