Salam.
2-3 hari ni asyik dengar orang cerita pasal cerita ni.
Tambah2 geng Seri Perak..Kak Gee siap sanggup nak pergi wayang ni..hehe
Jadi untuk memeriahkan majlis, saya buat instrumental lagu ni.
Tapi memandangkan dah ada orang buat versi original, jadi saya buat versi lain (saya peminat tegar muzik orkestra)
Komen dan kritikan membina amatlah dialu-alukan :)
Enjoy!




Berminat mendapatkan khidmat saya?
Emelkan ke: orynx_010@yahoo.com
Terima kasih!

17 Responses so far.

  1. ada link x ???? mek mok post lam fb ...heeeee~

  2. wahhhh..best2 !! kacak2..hehe keep it up..bangga2..hahah

  3. nice! klu lebih classical lagi best especially for wind orchestra. maybe boleh pelbagaikan part or style music/style main untuk lagi menarik tp mengekalkan melodi asal. :) goodjob.

  4. Syam says:

    Thanks hafizulhakim. Saya memang teringin nak buat kind of variation, tapi saya belum pandai..hehe. Btw thanks for the inspiration comment!

  5. good job syam~! sy stuju ngan hafizulhakim. pelbagaikan style dlm lagu ni. sure gempak :)

  6. Syam says:

    Terima kasih cRuelLera La diVa..saya akan cuba kelak :)

  7. Syam says:

    Tq Marha Batrisyia..but really sorry, saya buat dalam FL Studio (sampling based software), jadi takde score :)

  8. Elli says:

    best sheikh.. tak leh download ke?

  9. Syam says:

    Bole..klik link ni :)
    http://www.4shared.com/mp3/5v-_dOuX/Ombak_Rindu.html

  10. xbyk yg sy boley komen,juz 1 pkataan jer,GEMPAK! haha..
    the best la bro!

  11. Syam says:

    Thanks a lot The Zarif! really encourage me a lot! ;)

  12. Syam says:

    Thanks a lot Mr Rayyan ^^

Leave a Reply