Salam.
Ini adalah instrumental lagu Boria Anak Tanjung.
Enjoy!



Berminat mendapatkan khidmat saya?
Emelkan ke: orynx_010@yahoo.com
Terima kasih!

21 Responses so far.

  1. nak minta izin utuk download..tapi macamane nak download..ada link x?

  2. Syam says:

    Sila beri email anda :)

  3. salam...bole ke saya mnta untuk mendownload lagu nie???bagaimana ye??

  4. Syam says:

    Boleh..saya perlukan alamat email anda :)

  5. salam, awak ada score lagu ni x?

  6. AsSalam, saya perlukan instrumental ni.. mcm mne ye?

  7. Syam says:

    Sila bagi email anda atau terus request pada email saya orynx_010@yahoo.com :)

  8. tolong emailkan kepada sonaraloc@gmail.com. saya perlukan minus one nie. dan kalo bole, saya nak jugak untuk lagu lain yang tuan ader dalam simpanan

  9. hai , boleh send pada saya lagu ini :)
    saya amat berharap
    ini e-mail saya
    af_pojie@yahoo.com

  10. salam,, sy nk lagu.. blh send kat email sy tk??
    violetungu858@gmail.com.. asap ye,, tq..

  11. Salam.....
    boleh send lagu nih....?
    email : chi_hermee@yahoo.com

  12. salam,, sy nk lagu nih.. blh send kat email sy tk??
    chi_hermee@yahoo.com... asap ye,, tq..

  13. salam lagu nii ada lagi tak

  14. Ada..request kat email saya ye.. orynx_010@yahoo.com :)

  15. Assalam... saya nak lah lagu2 minus one untuk boria. Kalau ada boleh bagi ker... tqvm

  16. Boleh email saya dulu? Mudah untuk saya terus send :)

  17. Salam. Saya minta kebenaran untuk download ya...

  18. Macam mana nak download ni..

Leave a Reply